Dane kontaktowe

Hotel dla Kotów
"Kocia Opiekunka"
Warszawa-Praga

tel.: +48 510 053 583
e-mail: kontakt@kocia-opiekunka.pl

Wyślij do mnie wiadomość »
Zobacz mapkę dojazdu »

Polecaj nas innym



Kalendarz

Grudzień 2019
P W Ś C P S N
«sie    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Opinie

Najchętniej wcale nie dzieliłabym się opinią na temat pani Joli, żeby zatrzymać ją tylko dla nas i naszego kotka! Jednak Pani Jola jest fantastyczną, ciepłą i oddaną kotom osobą. Posiada ogromną wiedzę na ich temat, która gwarantuje, że zostawiamy naszego pupila w najlepszych rękach. Pobyt u Pani Joli to dla kotka istne kolonie- nawet nasz nieśmiały i wycofany jedynak pod jej czułą opieką stał się towarzyskim i otwartym kocurem. Dom Pani Joli, to coś więcej niż hotel dla zwierząt. W tym miejscu nie znajdziemy ciasnych klatek, tylko otwarte mieszkanie w pełni przystosowane do kocich potrzeb, pełne zabawek i przeróżnych kocich akcesoriów. Jednak przede wszystkim, znajdziemy w nim kochającą i w pełni oddaną kotom osobę! Z całego serca dziękujemy pani Joli za fantastyczną opiekę nad naszym Klopsikiem!

Małgorzata Mońko
Opinia dodana 2015-08-03

Już po raz trzeci nasza kochana kotka Wiki gościła u pani Joli w trakcie naszego urlopu. I po raz trzeci przekonaliśmy się, że jest to wspaniały dom dla kotów w czasie rozłąki z właścicielami. To nie jest klasyczny hotel z boksami –kotki mają do dyspozycji całe mieszkanie pani Joli z licznymi kocimi udogodnieniami. I mają panią Jolę, cudowną opiekunkę, która ofiarowuje całe swoje wielkie serce, czułą troskliwość i długoletnie doświadczenie kociej wolontariuszki. Odebraliśmy naszą kotkę w świetnej kondycji fizycznej i psychicznej. Z całego serca polecamy ten dom.

Jolanta Finowicka
Opinia dodana 2014-07-01

Opiekę nad naszym kotem Iwanem powierzyliśmy Pani Joli na 17 dni. Już na wizycie zapoznawczej wzbudziła nasze zaufanie, posiada fachową wiedze na temat kotów i ma do nich super podejście. Wszystkie kociaki u Pani Joli maja lepiej niż w 5-cio gwiazdkowym hotelu z opieką 24H. Na urlopie na bieżąco dostawaliśmy informacje mailowe wraz ze zdjęciami o naszym Iwanku. Na pewno jeszcze nie raz skorzystamy z usług Pani Joli to bardzo sympatyczna kobieta z ogromnym sercem do kotów :-) . Jeśli chcesz by twój kociak czuł się jak w domu to nie wahaj się lepszej opiekunki nie znajdziesz !!! POLECAMY

Kasia i Albert Tomaszewscy
Opinia dodana 2014-06-22

Naszego kochanego Marianka znaleźliśmy w Bieszczadach, jest kotkiem po przejściach, bardzo wrażliwym. Szukaliśmy w Warszawie przyjaznego miejsca, gdzie moglibyśmy go na parę dni zostawić, ale było naprawdę trudno. I na nasze szczęście, znaleźliśmy Panią Jolę –osobę niezwykłą, która uwielbia koty, ma o nich ogromną wiedzę i przede wszystkim serce. Koty mają całe mieszkanie dla siebie, zabawki, domki i inne cuda, profesjonalną i przyjazną opiekę, i kocie towarzystwo, co w wypadku naszego kotka jest dużym plusem, bo nudzi się w domu z psem-staruszkiem. Poza tym mieliśmy na bieżąco wiadomości –fotoreportaże od Pani Joli o naszym kotku. Polecamy każdemu,kto kocha swojego kota:)

Katarzyna Terechowicz
Opinia dodana 2014-06-21

Mój kotek był u Pani Joli 10 dni.Nie mam słów jak wspaniałą miał opiekę.Pani Jola stworzyła kotom cudowny,ciepły, zastępczy dom.Przede wszystkim jest to człowiek,który bardzo kocha zwierzęta i świetnie je rozumie.Przez cały mój pobyt na urlopie Pani Jola przesyłała mi zdjęcia,na których kotek był albo w trakcie zabawy,albo kociego leniuchowania.Wynikało z nich ,że jest w tym domu szczęśliwy.Bardzo się cieszę,znalazłam taką wspaniałą osobę,której opiece na pewno jeszcze nieraz powierzę mojego kotka.Polecam Panią Jolę z całego serca wszystkim kociarzom. Wiesia

Wiesława Wioseńska
Opinia dodana 2014-03-05

Po pierwszym pobycie w jednym z hoteli w Warszawie powiedziałam sobie, że muszę znaleźć dla moich Dziewczyn miejsce, gdzie będą czuły się jak w domu. Znalazłam Panią Jolę i to było najlepsze co mogło się trafić moim sierściuchom :) Mam dwie kotki, jedna z nich jest dzika po traumie schroniskowej. Pani Jola świetnie zajęła się obiema, zarówno podczas tych krótszych, jak i długich nieobecności. Wiem, że gdy ja odpoczywam Dziewczyny korzystają z uroków kociego życia w towarzystwie swojej ulubionej Opiekunki. Pani Jola zawsze informuje co się dzieje, jak się czują i jak się zachowują. Jest jak Anioł Stróż :) Dziękuję Pani Jolu za każdy pobyt, a w szczególności za ten ostatni. I wszystkim gorąco polecam –lepszego miejsca z opieką 24h nie sposób znaleźć!

Ania
Opinia dodana 2013-12-18

Pani Jola zajęła się moimi dwoma kotkami bardzo profesjonalnie-po powrocie powiedziała mi o nich dosłownie wszystko:) Ma bardzo dobre warunki w mieszkaniu, wszystko wspaniale przygotowane dla kociaków no i przede wszystkim duże doświadczenie. Gorąco polecam!

Gosia M
Opinia dodana 2013-02-04

Polecam serdecznie P.Jolę . Jest to „dom z sercem dla kotów”.Jeżeli chcecie przechowac swoje pociechy to tylko w tym miejscu. Pani Jola calą sobą odda sie waszym kotom. Mają cale mieszkanie do dyspozycji . Bardzo profesjonalna obsluga.

magdalena ostyk-syrewicz
Opinia dodana 2012-12-03

Nasz kotek Lhotse pierwszy raz spędzał wakacje poza domem, w związku z powyższym mieliśmy sporo obaw jak się zaaklimatyzuje. Jednak wszystkie nasze wątpliwości zniknęły w momencie gdy poznaliśmy Panią Jolę. Jej podejście do kotów nas ujęło, a nasz kotek nie miał najmniejszych problemów z przystosowaniem się i po powrocie do domu nie był zestresowany tylko nadal tak samo radosny jak wcześniej. Szczerze polecamy hotelik Pani Joli!

Agata i Tomek
Opinia dodana 2012-08-31

Nasze dwa kotki spedziły super wakcaje w standardzie conajmniej 5*:). Dzięki olbrzymiego zaangażowaniaz Pani Joli, dwa tygodnie rozłaki zniosły bardzo dzielnie. Bardzo polecamy hotelik u Pani Joli!!! Koty maja tam lepsze warunki niz w domu:)

Gosia i Artur
Opinia dodana 2012-08-01

Z czystym sumieniem mogę polecić domowy hotelik Pani Joli. Koty spędzają tutaj czas otoczone fachową i czułą opieką –bez niepotrzebnego stresu, który towarzyszy rozłące z właścicielem. Dodam jeszcze, że Pani Jola oprócz wielkiego serca posiada również ogromną wiedzę o kotach:) Na pewno nasza Mia będzie jeszcze nie raz gościła na Gocławiu, a my będziemy spać spokojnie podczas wyjazdu. Dziękujemy serdecznie!

Magda i Sławek

Magda Skórka
Opinia dodana 2012-07-08

Hotel pani Joli to wyjątkowe miejsce, w którym każdy kot jest traktowany indywidualnie, a właścicielka podchodzi do swoich podopiecznych z ogromną troską, ciepłem i cierpliwością (nawet jeśli w ramach nocnych rozrywek rozrzucają w kuchni przyprawy ;)

Ogromny plus za wysyłanie smsów dotyczących aklimatyzowania się zwierzaka w nowym miejscu – dzięki temu nawet najbardziej zamartwiający się właściciele mogą spać spokojnie.

Kot James wraz z opiekunami
Opinia dodana 2012-05-04

Pani Jola jest cudowna! Dziś po raz drugi oddaję w jej dobre ręce mojego kota, który po poprzednim pobycie był bardzo zadowolony, zadbany i szczęśliwy. Z czystym sumieniem mogę w 100% polecić Panią Jolę!

Iza –właścicielka Kiźka
Opinia dodana 2012-04-13

Moje dwie kotki mieszkały u Pani Joli przez tydzień. Są zadbane, zadowolone, dobrze odżywione i szczęśliwe, żaden nie ma traumy ‘pohotelowej’jak to było do tej pory. Kotki przebywały w świetnych warunkach: miały przestrzeń, zabawki i oczywiście Panią Jolę, która ma wielkie serce dla kotów. Bardzo gorąco polecam i sama na pewno jeszcze skorzystam z usług Kociej Opiekunki, naprawdę warto!

Aleksandra Skudlarska
Opinia dodana 2012-04-07

Polecam wszystkim nawet z po za Warszawy warto być spokojnym o swojego kociaka na urlopie, a na Gocławiu u Pani Joli macie to zagwarantowane. Profesjonalizm zapewniony!!!

magda p
Opinia dodana 2012-02-23

Wyjątkowo fachowa opieka mojego Kotka. Aż trudno uwierzyć, że tęskni za Panią Jolą. Bardzo Pani dziękuje i będę korzystał tylko z Pani miłego hotelu. Pozdrawiam!

właściciel kotka maćka
Opinia dodana 2012-02-21

Rewelacyjna opieka, P. Jola czuła i kompetentna !

Dariusz Drewniak
Opinia dodana 2012-02-13

Serdecznie polecamy Panią Jolantę!!!!!!!!!!!!!!!! W jej hoteliku można bezpiecznie zostawić maluchów ( nasze kotki mają 3 miesiące ). Mają tam zapewnioną całodobową opiekę, świetną zabawę i mnóstwo atrakcji. Koty tam mają prawdziwy raj i anioła stróża w osobie Pani Joli. Trudno nam opisać poziom naszego zadowolenia z pobytu naszych maluszków w tym hoteliku z prawdziwą domową atmosferą. Więc jeszcze raz szczerze polecamy Hotel u Kociej Opiekunki Pani Joli.

Irena i Waldemar Łukasiak
Opinia dodana 2012-02-02

Pierwsze rozstanie z naszym kotkiem bylo dla nas duzym stresem. Jak je zniesie, czy znajdzie sie w dobrych rekach? Zaangazowanie i znajomosc kociej psychiki Pani Joli spowodowala, ze Witek wrocil do nas w swietnej formie. Nastepne wakacje nie beda juz stresem ani dla nas, ani dla naszego pupila. Polecam !

Magda Burzynska
Opinia dodana 2012-01-29

Bardzo polecam. Pani Jolanta to miła i ciepła osoba, zaś koty traktowane są jak własne.

Dominika
Opinia dodana 2012-01-12

Dziś odebrałam mojego Maciusia po 6 dobach spędzonych u P.Joli.Oddawałam po raz pierwszy do opieki, przyznam z duszą na ramieniu. Wróciłam, a kot wcale nie chciał wracać do domu!! jestem bardzo zadowolona, tym bardziej, że kot –na moją prośbę- był u pani weterynarz, zostal zaszczepiony i przebadany (ciagle na to brakuje czasu). Polecam, sama skorzystam wkrótce po raz drugi.

TS
Opinia dodana 2012-01-03

Święta Bożego Narodzenia moja 8 m-czna kotka Tosia spędziła w hoteliku u Pani Joli. Z czystym sumieniem polecam to wspaniałe miejsce i ciepłą atmosferę jaką ona tam stworzyła dla kotków.

Aurelia
Opinia dodana 2012-01-03

Moje dwa młodociane kotki spędziły w Pani Joli przemiłe 4 dni. Niczego im nie brakowało. Miały doskonałą opiekę i zabawę. I wróciły do mnie w świetnej kondycji i humorze. Polecam.

Paulina
Opinia dodana 2011-12-03

Pragnę przyłączyć się do wielu wystawionych już na tej stronie pochwalnych opinii. Od wielu lat odwiedzając moją przyjaciółkę Jolę obserwuję, jak przelewa swoje opiekuńcze uczucia na kociaki w różnym wieku –zarówno te malutkie i bezbronne, jak i starsze z wyrobionym już charakterem. Nigdy nie przeszła obojętnie, kiedy jakiemuś kotu działa się krzywda. Jestem przekonana, że moja przyjaciółka nigdy nie odmówi opieki i miłości żadnemu kotkowi.

Barbara Krupicka
Opinia dodana 2011-11-09

Właśnie odebrałem mojego bandytę z tygodniowych wakacji u Pani Joli:-)). Rewelacja!! Ciepłe posiłki, długie rozmowy i anielska cierpliwość właścicielki. . Z czystym sumieniem polecam ten 5* hotel wszystkim posiadaczom „sierściuchów”:-) . Naprawdę pełen profesjonalizm. Kocur już się pyta kiedy znowu wyjeżdżam?:-) Dziękuję i do zobaczenia:-)

Marcin „tata”Rolsa
Opinia dodana 2011-11-06

Pani Jola jest osobą, która zaskakuje niebywałą charyzmą i podejściem do kotów. Polecam hotel wszystkim, którzy chcą aby ich pupile czuły się dobrze podczas nieobecności właścicieli. Domowe warunki, troskliwa opieka i przyjazna dla zwierzaków atmosfera najlepiej charakteryzują to miejsce. Kocia opiekunka jest dla tych, którym zależy aby ich pupil trafił w troskliwe ręce.

Milka
Opinia dodana 2011-11-04

Najlepszy z najlepszych kocich hotelików w Warszawie! Pani Jola ma ogromne doświadczenie w obcowaniu z kotami, mnóstwo cierpliwości i ciepła, którego waszym zwierzakom na pewno u niej nie zabraknie. Nie masz co zrobić z ze swoim kocim pupilem na czas wyjazdu lub zdarzenia losowego? Teraz jest Kocia Opiekunka, której możesz zaufać! Polecam z czystym sumieniem!

Zapraszam na http://kotyumagdy.wordpress.com/

Magda Skrobosz
Opinia dodana 2011-11-02

Podpisujemy się wszystkimi.. 6 łapkami (ja i moje koty) pod celującą oceną dla Pani Joli! Pani Jola jest niezwykle ciepłą, troskliwą i mądrą osobą, której moja podopieczna, Tia, zawdzięcza życie (Pani Jola była pierwszą właścicielką Tii –i z przysłowiowej ‘kupy nieszczęścia’udało Jej się wychować śliczną i zdrową koteczkę). Zdecydowanie polecamy tę cudowną Kocią Opiekunkę! Pozdrawiamy, Anukka, Kimi i Tia! :)

Anukka
Opinia dodana 2011-11-02

Pani Jola jest znakomitą opiekunką i czułą nianią dla kotów dużych i małych. Wielokrotnie brała na odchowanie uratowane malutkie kocięta, często w takim stanie (chore, zabiedzone, odwodnione), że nikt im nie wróżył długiego życia i z takich biedactw wyrastały zdrowe, dorodne i wesołe kotki. Pani Jola lubi koty i koty też ją lubią. Gdybym była kotem, na pewno wybrałabym pobyt w tym hotelu –śniadanie do łóżka miałabym „jak w banku”.

Ela
Opinia dodana 2011-11-02

Pani Jola jest naprawdę wspaniała w tym, co robi! To spod jej skrzydeł wzięłam już odhodowanego ;) najukochańszego kocurka do swojego domu. Pani Jola ma podejście do zwierząt, kocha je i daje im tą miłość, która często pomaga kotom wrócić do zdrowia, znów zaufać ludziom! Pani Jolu –dziękuję za Gucia :)

Kasia
Opinia dodana 2011-11-02

Widziałam kotki odratowane i odchowane u pani Joli. Nie miałyby szans gdyby nie jej opiekuńcza dłoń. Nie powierzyłabym swojego zwierzaka nikomu innemu.

Katarzyna
Opinia dodana 2011-11-02

Pani Jola jest absolutną profesjonalistką. Widać, że kotami opiekuje się z zamiłowania i z pasji. Zdecydowanie polecam jej mały hotelik wszystkim osobom, które chcą zostawić swojego kotka w bezpiecznych rękach. Pani Jolu –dziękuję za wszystko!

Michał
Opinia dodana 2011-11-02